Dobrodošli na web prezentaciju Behar TV Internacional Sarajevo. Gledajte nas na 60 UHF kanalu i posredstvom svih kablovskih operatera na području kantona Sarajevo!

Anketa

Program BEHAR TV gledam:
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Vijesti dana

Košarkaška reprezentacija BiH doputovala na pripreme u Tuzlu PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Četvrtak, 07 August 2014 17:19

Košarkaška reprezentacija BiH doputovala je na pripreme u Tuzlu, a izabranici selektora Duška Ivanovića parket dvorane Mejdan osjetit će u petak ujutro. Iza naše reprezentacije je turnir u Trstu gdje su ubilježena tri poraza od Srbije, Kanade i domaćina Italije.

"U utakmici sa Srbijom i Kanadom imali smo periode dobre igre, dok je susret sa Italijom bio veoma loš. Imamo još dovoljno vremena da posložimo odrešene stvari, ali je najvažnije da ostanemo složni kao ekipa“, kaže selektor Duško Ivanović. Reprezentacija u BiH obavit će u Tuzli pripreme u dva dijela. Prvi do utakmice sa Velikom Britanijom u Londonu, i drugi do utakmice sa Islandom u dvorani Mejdan. "Tuzla je grad košarke, a dvoranu Mejdan pamtim po fenomenalnoj atmosferi. Nadam se da će tako biti i u susretu sa Islandom“, kaže Ivanović. Zanimljivo, dres tuzlanske Sloboda Dite nosili su Mirza Teletović, Elmedin Kikanović, Miralem Halilović, Draško Albijanić i Milan Milošević, košarkaši koje je odabrao i Ivanović. 
 
RocketTheme Joomla Templates