Dobrodošli na web prezentaciju Behar TV Internacional Sarajevo. Gledajte nas na 60 UHF kanalu i posredstvom svih kablovskih operatera na području kantona Sarajevo!

Anketa

Program BEHAR TV gledam:
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Vijesti dana

Uspostavljen tramvajski saobraćaj na relaciji Nedžarići - Ilidža PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Srijeda, 13 August 2014 06:46

Tramvajski saobraćaj na relaciji od Nedžarića do Ilidže od jutros je ponovo uspostavljen u redovnom kapacitetu, potvrđeno je u preduzeću GRAS.

Tramvaji su ponovo krenuli ka Ilidži nakon završetka dijela radova na izgradnji podhodnika u sklopu objekta Stupska petlja. Inače, tramvaji na ovoj dionici nisu saobraćali od 22. jula. Iz GRAS-a su ranije saopćili da će se, zbog nedovoljnog prostora na privremenom improviziranom stajalištu Stup i sigurnosti putnika, do završetka radova na izgradnji tog stajališta i sticanja uvjeta za siguran ulazak i izlazak putnika, na tramvajima otvarati samo prva i druga vrata, odnosno samo prva vrata na vozilima na kojima nema tehničke mogućnosti otvaranja samo prvih i drugih vrata. Takav režim rada na stajalištu Stup predviđen je do 16. septembra ove godine. 

 


 
RocketTheme Joomla Templates