Dobrodošli na web prezentaciju Behar TV Internacional Sarajevo. Gledajte nas na 60 UHF kanalu i posredstvom svih kablovskih operatera na području kantona Sarajevo!

Anketa

Program BEHAR TV gledam:
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Vijesti dana

Tuzla: Policijska opsada BKC-a, čeka se početak Skupštine TK PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 01 Decembar 2014 11:48

Veliki broj službenika MUP-a TK i pripadnika Jedinice za specijalne namjene raspoređen je na širem rejonu Bosanskog kulturnog centra u Tuzli, gdje će se održati nastavak konstituirajuće sjednice Skupštine TK, a nakon toga i prva sjednica hitnog karaktera na kojoj će biti govora o situaciji u privrednim društvima.

Žutom trakom opasan je kompletan kompleks BKC-a, a policajci su raspoređeni i na obližnju prugu. Angažovan je i veliki broj policijskih inspektora, koji nadziru raskrsnice i radnike koji su se jutros okupili na novim protestima nezadovoljni aktuelnom situacijom u Tuzlanskom kantonu. Radnici iščekuju zaključke Skupštine TK, koja bi se trebala očitovati o njihovom zahtjevu o isplati materijalne pomoći za oko 700 radnika u iznosu od 400 KM. U zavisnosti od zaključaka Skupštine TK predstavnici radnika donijet će odluke o daljim današnjim aktivnostima. Sjednica Skupštine TK još nije počela.

Ažurirano Ponedjeljak, 01 Decembar 2014 13:46
 
RocketTheme Joomla Templates