Dobrodošli na web prezentaciju Behar TV Internacional Sarajevo. Gledajte nas na 60 UHF kanalu i posredstvom svih kablovskih operatera na području kantona Sarajevo!

Anketa

Program BEHAR TV gledam:
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Vijesti dana

Nogometni savez BiH 11. decembra imenuje Sušićevog nasljednika PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Utorak, 02 Decembar 2014 12:06

Komisija za izbor novog selektora reprezentacije BiH koju je imenovao Izvršni odbor NS BiH posljednjih dana vodi razgovore sa kandidatima za selektora Zmajeva. Kako je potvrđeno, sjednica IO NS BiH će biti održana 11. decembra.

Nogometni savez BiH 11. decembra imenuje Sušićevog nasljednika Nakon obavljenih razgovora sa Mešom Baždarevićem, Blažom Sliškovićem i Draganom Okukom, Komisija koju čine Elvedin Begić, Darko Ljubojević, Ivan Beus, Denijal Pirić i Sead Kajtaz će do petka razgovarati i sa preostalim kandidatima, među kojima su Milovan Rajevac, Felix Magath, Faruk Hadžibegić, Amar Osim i bivši francuski selektor Jacques Santini. U Sarajevu će najvjerovatnije danas biti održan i sastanak sa srbijanskim stručnjakom."Na sastanku sa ljudima iz Saveza iznijet ću svoju želju da vodim reprezentaciju, što sam i ranije istakao. Zasad ne bih iznosio više detalja o tome", kazao nam je Rajevac.Član Komisije Darko Ljubojević u razgovoru za Klix.ba kaže da će do petka završiti razgovore sa preostalim kandidatima, nakon čega će uslijediti sjednica Izvršnog odbora na kojoj će biti donesena konačna odluka o Sušićevom nasljedniku. Kako saznajemo, sjednica IO trebala bi se održati narednog četvrtka, 11. decembra.

 


 
RocketTheme Joomla Templates