Dobrodošli na web prezentaciju Behar TV Internacional Sarajevo. Gledajte nas na 60 UHF kanalu i posredstvom svih kablovskih operatera na području kantona Sarajevo!

Anketa

Program BEHAR TV gledam:
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
O Nama
PDF Ispis E-mail

 

Mi smo relativno mlad TV team, koji ima velike ambicije u medijskoj industriji. Naš televizijski program se emituje na 60 UHF kanalu u Sarajevu i signalom pokrivamo cijeli grad, a ostali nas mogu gledati i posredstvom kablovskih operatera.

Naš imperativ je istinito, objektivno i nepristrasno izvještavanje o svim važnim događajima u zemlji i svijetu. Gledaoci su ciljna grupa zbog koje naša kompletna realizatorska ekipa ulaže maksimalne napore, kako bi im pružili toplu riječ, pravovremenu informaciju i potpunu relaksaciju uz brojne programske segmente.Svjesni smo činjenice da se na globalnom nivou dešavaju velike promjene, od kojih je nažalost više onih negativnih, pa smo se odlučili orijentisati na optimistične sadržaje u programu naše medijske kuće.Gledaoci su zasićeni i svakodnevno zatrpani političkom retorikom, koja na razne načine umara građane ove zemlje.Gledajući naše emisije možete se rasteretiti, nasmijati, nešto korisno naučiti i sa zadovoljstvom konstatovati da smo pozitivna i mlada ekipa koja sve stvari u društvu posmatra sa pozitivne tačke gledišta.S obzirom da ste nam Vi poštovani gledaoci najdragocijeniji prijatelji, odlučili smo Vas obradovati sa programskim osvježenjima koji će biti bazirani na zabavno-muzičkim, informativnim i edukativnim sadržajima.

Od 1.11.2009.godine Televizija BEHAR INTERNACIONAL počinje sa emitovanjem nove programske šeme u koju smo uvrstili za svakoga po nešto, za sve generacije.

Pozivamo Vas da nam pišete svoje kritike,pohvale i prijedloge na naše e-mail adrese s ciljem da postanemo još kvalitetnija televizijska stanica u našem glavnom gradu.

S poštovanjem,

Vaša BEHAR TELEVIZIJA INTERNACIONAL Sarajevo.


 


RocketTheme Joomla Templates